De CosmoQueen Award 2018 ging naar artiste Karin Bloemen en Marjolein de Jong, oprichtster van Breast Care Foundation, voor hun werk voor deze stichting. De Award gaat naar vrouwen die zich net als CosmoQueen inzetten voor een goed doel.
CosmoQueen Award - klik hier

Welkom bij CosmoQueen

Melanie Visser-Kok

Penningmeester (2016)

Melanie is partner bij O4&Partners, Private Office. O4 & Partners staat haar cliënten bij in alles wat er komt kijken bij het bezit van vermogen. Zij heeft 10 jaar ervaring als Wealth Manager bij Kempen & Co en Van Lanschot Bankiers. Daarvoor was zij 10 jaar werkzaam in het internationaal bedrijfsleven, waaronder Walt Disney World en Endemol.

Sinds november 2016 is Melanie penningmeester van CosmoQueen: “Als zakenvrouw en ondernemer ben ik me bewust wat een voorrecht het is om in de Westerse wereld opgegroeid en economisch zelfstandig te zijn. Vele vrouwen in andere delen van de wereld hebben die zelfstandigheid (nog) niet. CosmoQueen helpt de vrouwen die ze steunt om deze stap wel te zetten. Daar wil ik graag een steentje aan bijdragen.”

De collectie

Damesshawls, exclusief, handgemaakt van zijde en kamelenwol.

Meer informatie

Herenshawls, stoer, handgemaakt, stuk voor stuk uniek.

Meer informatie
Women Empowerment

CosmoQueen helpt kansarme vrouwen economisch zelfstandig te worden.

PARTNERS

VRIJWILLIGERS

U kunt CosmoQueen helpen en kansarme vrouwen ondersteunen bij het opbouwen van een zelfstandig bestaan.
Hoe?

NETWERKEN

CosmoQueen is op zoek naar verschillende netwerken waar wij onze producten kunnen verkopen. Neem contact op voor meer informatie.