De CosmoQueen Award 2018 ging naar artiste Karin Bloemen en Marjolein de Jong, oprichtster van Breast Care Foundation, voor hun werk voor deze stichting. De Award gaat naar vrouwen die zich net als CosmoQueen inzetten voor een goed doel.
CosmoQueen Award - klik hier

Welkom bij CosmoQueen

Marie-Lou Witmer

Voorzitter (vanaf 2014, daarvoor vanaf 2010 Strategie)

Marie-Lou is brand- en trendstrateeg, gespecialiseerd in merkinnovatie. Als toekomstdenker werkt ze mee aan de jaarlijkse TrendRede, die een vooruitblik werpt op nieuwe ontwikkelingen in de Nederlandse samenleving.
Voordat ze eind jaren negentig startte met haar eigen adviesbureau, werkte ze als marketeer/strateeg in de reclame- en mode-industrie (o.a. voor FHB/BBDO en de P&C Groep).

Sinds 2010 zet Marie-Lou zich in voor CosmoQueen. Eerst als bestuurslid strategie en sinds 2014 als bestuursvoorzitter. CosmoQueen ligt Marie-Lou na aan het hart:  “Door mijn studie sociale geografie was het me vroeg duidelijk, dat wij vrouwen in Nederland een zeer bevoorrechte positie hebben in vergelijking met veel vrouwen in niet-westerse landen. Via CosmoQueen kan ik meehelpen om het leven van een aantal van deze vrouwen te verbeteren.”

 


 

De collectie

Damesshawls, exclusief, handgemaakt van zijde en kamelenwol.

Meer informatie

Herenshawls, stoer, handgemaakt, stuk voor stuk uniek.

Meer informatie
Women Empowerment

CosmoQueen helpt kansarme vrouwen economisch zelfstandig te worden.

PARTNERS

VRIJWILLIGERS

U kunt CosmoQueen helpen en kansarme vrouwen ondersteunen bij het opbouwen van een zelfstandig bestaan.
Hoe?

NETWERKEN

CosmoQueen is op zoek naar verschillende netwerken waar wij onze producten kunnen verkopen. Neem contact op voor meer informatie.