De CosmoQueen Award 2018 ging naar artiste Karin Bloemen en Marjolein de Jong, oprichtster van Breast Care Foundation, voor hun werk voor deze stichting. De Award gaat naar vrouwen die zich net als CosmoQueen inzetten voor een goed doel.
CosmoQueen Award - klik hier

Welkom bij CosmoQueen

Coby Breunesse

Events (sinds 2005)

Coby heeft haar sporen verdiend in de promotie & event business. Zij is de drijvende kracht achter de CosmoQueen Regatta, die in 2006 voor het eerst plaatsvond. De CosmoQueen Regatta is het belangrijkste fondsenwervings-event van CosmoQueen Foundation. Tijdens dit jaarlijks terugkerend evenement strijden gesponsorde Lemsteraken om de CosmoQueen wisselbeker, bij de KNR&ZV, te Muiden.

Samen met Astrid Ras en een enthousiast vrijwilligersteam zorgt zij ervoor dat dit event ieder jaar weer succesvol is: “Dankzij de Regatta kunnen we onze lopende projecten verder ondersteunen en nieuwe projecten starten. Daar zet ik me graag voor in.”

De collectie

Damesshawls, exclusief, handgemaakt van zijde en kamelenwol.

Meer informatie

Herenshawls, stoer, handgemaakt, stuk voor stuk uniek.

Meer informatie
Women Empowerment

CosmoQueen helpt kansarme vrouwen economisch zelfstandig te worden.

PARTNERS

VRIJWILLIGERS

U kunt CosmoQueen helpen en kansarme vrouwen ondersteunen bij het opbouwen van een zelfstandig bestaan.
Hoe?

NETWERKEN

CosmoQueen is op zoek naar verschillende netwerken waar wij onze producten kunnen verkopen. Neem contact op voor meer informatie.