De CosmoQueen Award 2018 ging naar artiste Karin Bloemen en Marjolein de Jong, oprichtster van Breast Care Foundation, voor hun werk voor deze stichting. De Award gaat naar vrouwen die zich net als CosmoQueen inzetten voor een goed doel.
CosmoQueen Award - klik hier

Welkom bij CosmoQueen

Astrid Ras

Medeoprichter en voorzitter

Astrid is modeontwerpster. Na haar studie aan de kunstacademie is ze gestart met een eigen ontwerpstudio RasDesign. Daarnaast heeft ze met haar huidige partner Jan de Jong, het modemerk Daybreak ontwikkeld met verkooppunten in Nederland, Duitsland, Engeland en Amerika. Inmiddels heeft ze daarvan afscheid genomen en creëert ze modecollecties in opdracht voor verschillende klanten. Verder heeft Astrid vele corporate identity collecties ontworpen en ontwikkeld voor onder meer ABN AMRO Bank, Schiphol, Douane, ING Bank, NS en PostNL.

Ze is medeoprichtster van CosmoQueen Foundation en het fair trade accessoiremerk CosmoQueen. Ze ontwerpt daarvoor de collectie en is ook verantwoordelijk voor de productie: "Het samenwerken met de vrouwen die onze producten maken en het inzetten van mijn expertise om de vaardigheden van onze vrouwen te ontwikkelen, geeft mij veel energie en voldoening."
Zie ook 
Historie.

 

De collectie

Damesshawls, exclusief, handgemaakt van zijde en kamelenwol.

Meer informatie

Herenshawls, stoer, handgemaakt, stuk voor stuk uniek.

Meer informatie
Women Empowerment

CosmoQueen helpt kansarme vrouwen economisch zelfstandig te worden.

PARTNERS

VRIJWILLIGERS

U kunt CosmoQueen helpen en kansarme vrouwen ondersteunen bij het opbouwen van een zelfstandig bestaan.
Hoe?

NETWERKEN

CosmoQueen is op zoek naar verschillende netwerken waar wij onze producten kunnen verkopen. Neem contact op voor meer informatie.