"Met trots ontvang ik de CosmoQueen Award voor KidsRights. De doelstelling van CosmoQueen sluit naadloos aan bij die van ons. Een vrouw die kan voorzien in haar levensonderhoud biedt een stabiele basis aan haar gezin en is daarmee het rolmodel voor haar kinderen."
Caroline De Bruijn - CosmoQueen Award winnaar 2016/Ambassadeur Kidsrights

Welkom bij CosmoQueen

Nieuws

De 11e CosmoQueen Regatta!   
CosmoQueen Regatta 2017 vindt plaats op maandag 19 juni. Zoals altijd wordt deze sponsorwedstrijd gehouden bij de KNZ&RV in Muiden. De Regatta is ons belangrijkste fondsenwerving-evenement. Wilt u dit jaar meezeilen op een van de Lemsteraken en onze stichting steunen? Klik hier voor meer informatie.

Wie krijgt de CosmoQueen Award 2017? 
Ieder jaar reiken we de CosmoQueen Award uit aan een vrouw die zich net als wij inzet voor een betere samenleving. De CosmoQueen Award 2016 ging naar CAROLINE DE BRUIJN voor haar werk als ambassadeur voor Kidsrights! Dit is een Nederlandse kinderrechtenorganisatie die opkomt voor de positie van zeer kwetsbare kinderen waar ook ter wereld, hun rechten promoot en ondersteunt. De Award, een prachtig beeld en een handgeweven CosmoQueen shawl, gaat elk jaar naar een vrouw die zich actief inzet voor een betere samenleving, ondernemerschap uitstraalt en oog heeft voor stijl, kwaliteit en schoonheid.
Eerder werden Paulien Huizinga, Froukje de Both, Natasja Froger, Angela Groothuizen, Katja Römer-Schuurman en Annemarie van Gaal beloond voor hun inzet voor respectievelijk Care for Kosovo Kids, Free a Girl, Orange Babies, Mama Cash, Return to Sender en SOS Kinderdorpen. Voor meer informatie klik hier.

Relatiegeschenken
Bent u als bedrijf op zoek naar een bijzonder relatiegeschenk? Dan kunnen we dat nu voor u regelen. Denk eens aan een CosmoQueen fair trade shawl in uw bedrijfskleur. Voor meer informatie neem contact met ons op.De collectie

Damesshawls, exclusief, handgemaakt van zijde en kamelenwol.

Meer informatie

Herenshawls, stoer, handgemaakt, stuk voor stuk uniek.

Meer informatie
Women Empowerment

CosmoQueen helpt kansarme vrouwen economisch zelfstandig te worden.

PARTNERS

VRIJWILLIGERS

U kunt CosmoQueen helpen en kansarme vrouwen ondersteunen bij het opbouwen van een zelfstandig bestaan.
Hoe?

NETWERKEN

CosmoQueen is op zoek naar verschillende netwerken waar wij onze producten kunnen verkopen. Neem contact op voor meer informatie.