"Het is een eer om de Award te mogen ontvangen. Ik vind het belangrijk om een bijdrage te leveren aan Reumafonds en Hulphond Nederland, prachtige doelen die net als CosmoQueen, op kleinschalige wijze werken en uiterst effectief zijn."
Anita Witzier – CosmoQueen Award Winnaar 2017

Welkom bij CosmoQueen

Nieuws

Inschrijving CosmoQueen Regatta 2018 open!   

Op maandag 18 juni vindt de 12e CosmoQueen Regatta plaats. Zoals altijd wordt onze sponsorwedstrijd gehouden bij de KNZ&RV in Muiden. De Regatta met Lemsteraken is voor CosmoQueen Foundation het belangrijkste fondsenwerving-evenement. Wilt u volgend jaar meezeilen op een van de Lemsteraken en onze stichting steunen? Klik hier voor meer informatie.

Wie krijgt dit jaar de CosmoQueen Award 2018?  

Ieder jaar reiken we de CosmoQueen Award uit aan een vrouw die zich net als wij inzet voor een betere samenleving. De CosmoQueen Award 2017 ging naar ANITA WITZIER voor haar werk als ambassadeur voor zowel het REUMAFONDS als HULPHOND NEDERLAND. De Award, een prachtig beeld van kunstenaar Willem Lenssinck en een handgemaakte CosmoQueen shawl werden overhandigd door CAROLINE DE BRUIJN, die de Award in 2016 ontving voor haar inzet voor Kidsrights.
Eerder werden Paulien Huizinga, Froukje de Both, Natasja Froger, Angela Groothuizen, Katja Schuurman en Annemarie van Gaal beloond voor hun inzet voor respectievelijk Care for Kosovo Kids, Free a Girl, Orange Babies, Mama Cash, Return to Sender en SOS Kinderdorpen. 

De Award wordt bekend gemaakt en uitgereikt tijdens de Regatta op 18 juni.

Relatiegeschenken

Bent u als bedrijf op zoek naar een bijzonder relatiegeschenk? Dan kunnen we dat nu voor u regelen. Denk eens aan een CosmoQueen fair trade shawl in uw bedrijfskleur. Voor meer informatie neem contact met ons op.De collectie

Damesshawls, exclusief, handgemaakt van zijde en kamelenwol.

Meer informatie

Herenshawls, stoer, handgemaakt, stuk voor stuk uniek.

Meer informatie
Women Empowerment

CosmoQueen helpt kansarme vrouwen economisch zelfstandig te worden.

PARTNERS

VRIJWILLIGERS

U kunt CosmoQueen helpen en kansarme vrouwen ondersteunen bij het opbouwen van een zelfstandig bestaan.
Hoe?

NETWERKEN

CosmoQueen is op zoek naar verschillende netwerken waar wij onze producten kunnen verkopen. Neem contact op voor meer informatie.