De CosmoQueen Award 2018 ging naar artiste Karin Bloemen en Marjolein de Jong, oprichtster van Breast Care Foundation, voor hun werk voor deze stichting. De Award gaat naar vrouwen die zich net als CosmoQueen inzetten voor een goed doel.
CosmoQueen Award - klik hier

Welkom bij CosmoQueen

Nieuws

CosmoQueen Regatta 2019!   

Op maandag 18 juni vond de 12e CosmoQueen Regatta plaats. Zoals altijd is onze sponsorwedstrijd gehouden bij de KNZ&RV in Muiden. De Regatta met Lemsteraken is voor CosmoQueen Foundation het belangrijkste fondsenwerving-evenement. Wilt u volgend jaar meezeilen op een van de Lemsteraken en onze stichting steunen? Klik hier voor meer informatie.

Wie kregen de CosmoQueen Award 2018?  

De CosmoQueen Award wordt gegeven aan vrouwen die zich inzetten voor een betere samenleving. De CosmoQueen Award 2018 ging naar KARIN BLOEMEN EN MARJOLEIN DE JONG voor hun inzet voor de stichting BREAST CARE FOUNDATION. De Award, een prachtig beeld van kunstenaar Pépé Grégoire en een handgemaakte CosmoQueen shawl werden overhandigd door ANITA WITZIER, die de Award in 2017 ontving voor haar inzet voor Reumafonds en Hulphond Nederland.

Eerder werden Caroline de Jong, Paulien Huizinga, Froukje de Both, Natasja Froger, Angela Groothuizen, Katja Schuurman en Annemarie van Gaal beloond voor hun inzet voor respectievelijk Kidsrights, Care for Kosovo Kids, Free a Girl, Orange Babies, Mama Cash, Return to Sender en SOS Kinderdorpen. 

De Award is bekend gemaakt en uitgereikt tijdens de CosmoQueen Regatta op 18 juni.

Relatiegeschenken

Bent u als bedrijf op zoek naar een bijzonder relatiegeschenk? Dan kunnen we dat nu voor u regelen. Denk eens aan een CosmoQueen fair trade shawl in uw bedrijfskleur. Voor meer informatie neem contact met ons op.De collectie

Damesshawls, exclusief, handgemaakt van zijde en kamelenwol.

Meer informatie

Herenshawls, stoer, handgemaakt, stuk voor stuk uniek.

Meer informatie
Women Empowerment

CosmoQueen helpt kansarme vrouwen economisch zelfstandig te worden.

PARTNERS

VRIJWILLIGERS

U kunt CosmoQueen helpen en kansarme vrouwen ondersteunen bij het opbouwen van een zelfstandig bestaan.
Hoe?

NETWERKEN

CosmoQueen is op zoek naar verschillende netwerken waar wij onze producten kunnen verkopen. Neem contact op voor meer informatie.