"Het is een eer om de Award te mogen ontvangen. Ik vind het belangrijk om een bijdrage te leveren aan Reumafonds en Hulphond Nederland, prachtige doelen die net als CosmoQueen, op kleinschalige wijze werken en uiterst effectief zijn."
Anita Witzier – CosmoQueen Award Winnaar 2017

Welkom bij CosmoQueen

CosmoQueen Award

Wie krijgt dit jaar de COSMOQUEEN AWARD?

Vorig jaar ging de Award naar  ANITA WITZIER voor haar werk als ambassadeur voor zowel het REUMAFONDS als voor HULPHOND NEDERLAND. De CosmoQueen Award wordt jaarlijks gegeven aan een vrouw, die:
> zich net als CosmoQueen actief inzet voor een betere samenleving;
> echt ondernemerschap uitstraalt;
> en oog heeft voor stijl, kwaliteit en schoonheid.
De Award werd aan Anita Witzier uitgereikt door Caroline de Bruijn, die de Award in 2016 ontving voor haar werk als ambassadeur voor Kidsrights. Eerder ging de CosmoQueen Award naar Paulien Huizinga (2015), Froukje de Both (2014), Natasja Froger (2013), Angela Groothuizen (2012), Katja Schuurman (2011) en Annemarie van Gaal (2010), voor respectievelijk Care for Kosovo Kids, Free a Girl, Orange Babies, Mama Cash, Return to Sender en SOS Kinderdorpen.

Het Reumafonds helpt mensen zichzelf te helpen bij het verbeteren van de kwaliteit van hun leven en het omgaan met reuma. Hulphond Nederland helpt mensen met een fysieke of geestelijke hulpvraag door de inzet van een hulphond.

De ComoQueen Award 2017 is ontworpen door de bekende kunstenaar Willem Lenssinck. Naast de Award kreeg Caroline natuurlijk een handgemaakte CosmoQueen shawl!

De uitreiking van de CosmoQueen Award vond plaats op 19 juni tijdens de CosmoQueen Regatta

De collectie

Damesshawls, exclusief, handgemaakt van zijde en kamelenwol.

Meer informatie

Herenshawls, stoer, handgemaakt, stuk voor stuk uniek.

Meer informatie
Women Empowerment

CosmoQueen helpt kansarme vrouwen economisch zelfstandig te worden.

PARTNERS

VRIJWILLIGERS

U kunt CosmoQueen helpen en kansarme vrouwen ondersteunen bij het opbouwen van een zelfstandig bestaan.
Hoe?

NETWERKEN

CosmoQueen is op zoek naar verschillende netwerken waar wij onze producten kunnen verkopen. Neem contact op voor meer informatie.