"Met trots ontvang ik de CosmoQueen Award voor KidsRights. De doelstelling van CosmoQueen sluit naadloos aan bij die van ons. Een vrouw die kan voorzien in haar levensonderhoud biedt een stabiele basis aan haar gezin en is daarmee het rolmodel voor haar kinderen."
Caroline De Bruijn - CosmoQueen Award winnaar 2016/Ambassadeur Kidsrights

Welkom bij CosmoQueen

CosmoQueen Award

De COSMOQUEEN AWARD 2016 is naar CAROLINE DE BRUIJN gegaan voor haar werk voor KIDSRIGHTS. De CosmoQueen Award wordt jaarlijks gegeven aan een vrouw, die:
> zich net als CosmoQueen actief inzet voor een betere samenleving;
> echt ondernemerschap uitstraalt;
> en oog heeft voor stijl, kwaliteit en schoonheid.
Eerder ging de CosmoQueen Award naar Paulien Huizinga (2015), Froukje de Both (2014), Natasja Froger (2013), Angela Groothuizen (2012), Katja Schuurman (2011) en Annemarie van Gaal (2010), voor respectievelijk Care for Kosovo Kids, Free a Girl, Orange Babies, Mama Cash, Return to Sender en SOS Kinderdorpen.

Caroline De Bruijn is ambassadeur van KidsRight. Dit is een Nederlandse kinderrechtenorganisatie die opkomt voor de positie van zeer kwetsbare kinderen waar ook ter wereld, hun rechten promoot en die ondersteunt.

Caroline ontving de CosmoQueen Award uit handen van Paulien Huizinga, die de award in 2015 won. Theo Makaay is de ontwerper van het beeld voor de Award 2016. Naast de Award kreeg Caroline natuurlijk een unieke CosmoQueen shawl!

De uitreiking van de CosmoQueen Award 2016 vond plaats op 30 mei, tijdens de CosmoQueen Regatta

De collectie

Damesshawls, exclusief, handgemaakt van zijde en kamelenwol.

Meer informatie

Herenshawls, stoer, handgemaakt, stuk voor stuk uniek.

Meer informatie
Women Empowerment

CosmoQueen helpt kansarme vrouwen economisch zelfstandig te worden.

PARTNERS

VRIJWILLIGERS

U kunt CosmoQueen helpen en kansarme vrouwen ondersteunen bij het opbouwen van een zelfstandig bestaan.
Hoe?

NETWERKEN

CosmoQueen is op zoek naar verschillende netwerken waar wij onze producten kunnen verkopen. Neem contact op voor meer informatie.