De CosmoQueen Award 2018 ging naar artiste Karin Bloemen en Marjolein de Jong, oprichtster van Breast Care Foundation, voor hun werk voor deze stichting. De Award gaat naar vrouwen die zich net als CosmoQueen inzetten voor een goed doel.
CosmoQueen Award - klik hier

Welkom bij CosmoQueen

CosmoQueen Award

De Cosmoqueen Award wordt gegeven aan vrouwen die zich net als CosmoQueen actief inzetten voor een betere samenleving.

De Award is dit jaar gegaan naar een bijzonder duo: zangeres-cabaretière KARIN BLOEMEN en MARJOLEIN DE JONG, oncologisch chirurg en directeur van het Alexander Monro Ziekenhuis, gespecialiseerd centrum voor borstkanker. De winnaressen zetten zich in voor de BREAST CARE FOUNDATION

Marjolein de Jong is de oprichter van Breast Care Foundation en Karin Bloemen, 'La Bloemen', steunt de stichting door samen met Marjolein aandacht te vragen voor de doelstelling. Breast Care foundation zet zich in voor goede voorlichting en bewustwording, kwaliteit van leven en medische zorg, ondersteuning van wetenschappelijk onderzoek en het faciliteren en de uitwisseling van kennis en data.    

De Award werd uitgereikt door ANITA WITZIER. Zij kreeg de Award in 2017 voor haar werk als ambassadeur voor zowel het REUMAFONDS als voor HULPHOND NEDERLAND. Eerder ging de CosmoQueen Award naar Caroline de Bruijn (2016), Paulien Huizinga (2015), Froukje de Both (2014), Natasja Froger (2013), Angela Groothuizen (2012), Katja Schuurman (2011) en Annemarie van Gaal (2010), voor respectievelijk KidsRights, Care for Kosovo Kids, Free a Girl, Orange Babies, Mama Cash, Return to Sender en SOS Kinderdorpen.

De ComoQueen Award 2018 is ontworpen door de bekende kunstenaar Pépé Grégoire, met als titel 'Vrouw met Hoed' en staat symbool voor de kracht van de vrouw. Naast de Award kregen de winnaressen natuurlijk een handgemaakte CosmoQueen shawl!

De uitreiking van de CosmoQueen Award vond plaats op 18 juni tijdens de CosmoQueen Regatta

De collectie

Damesshawls, exclusief, handgemaakt van zijde en kamelenwol.

Meer informatie

Herenshawls, stoer, handgemaakt, stuk voor stuk uniek.

Meer informatie
Women Empowerment

CosmoQueen helpt kansarme vrouwen economisch zelfstandig te worden.

PARTNERS

VRIJWILLIGERS

U kunt CosmoQueen helpen en kansarme vrouwen ondersteunen bij het opbouwen van een zelfstandig bestaan.
Hoe?

NETWERKEN

CosmoQueen is op zoek naar verschillende netwerken waar wij onze producten kunnen verkopen. Neem contact op voor meer informatie.