"CosmoQueen zet zich in voor betere posities en leefomstandigheden voor vrouwen en hun kinderen en dat juich ik toe", Natasja Froger

Welkom bij CosmoQueen

CosmoQueen Regatta

Save the date! De datum voor onze volgende CosmoQueen Regatta is bekend!:
Op maandag 16 juni 2014, vindt de achtste Regatta plaats, ons belangrijkste fondsenwerving-event! Zoals elk jaar wordt het evenement gehouden bij de Koninklijke Nederlandsche Zeil & Roeivereeniging in Muiden. Verschillende gesponsorde Lemsteraken strijden dan om de eer van de CosmoQueen Wisselbeker. Het draait bij onze Regatta zoals altijd om gezelligheid en sportiviteit, maar vooral om het bereiken van onze doelstelling om kansarme vrouwen economisch zelfstandig te laten worden.
Na afloop van de wedstrijd wordt niet alleen de Wisselbeker uitgereikt, maar ook de CosmoQueen Award. Die Award gaat elk jaar naar een vrouw die zich net als CosmoQueen inzet voor een betere samenleving. In 2013 ging deze naar Natasja Froger, ambassadeur van Orange Babies.

Om een indruk te krijgen van onze Regatta kunt u hieronder zowel foto's als een video bekijken. Fotograaf Vicky Keulen, PhotograVics, heeft een fotorapportage gemaakt van het event. Klik op: Groepsfoto'sRegattaBorrel en aankomstCosmoQueen AwardWisselbeker en Veiling. Videoproducent Bastiaan Knol, Vibae Media, legde het evenement vast op video: 

De 2013 Regatta was in alle opzichten een succes. Dankzij de bijdrage van de deelnemers, alle sponsoren, KNZ&RV, de booteigenaren en vrijwilligers kunnen we onze lopende projecten verder ondersteunen. Daarnaast bracht een bijzondere veiling extra budget op voor een nieuw te starten project in Guinee, West-Afrika. In samenwerking met Stichting Nimba starten we daar een leertraject voor jonge vrouwen gericht op het krijgen van werk in de textielmarkt. 

Wilt u als bedrijf of particulier een boot 'kopen' en meezeilen om de CosmoQueen Wisselbeker? U kunt dan op uw 'eigen' aak tien relaties, collega's, familieleden of vrienden uitnodigen. De dag begint om 11 uur in Muiden. Na de skippersbriefing volgt de lunch aan boord. Daarna worden de wedstrijden gevaren en na terugkeer in de haven is het tijd voor een borrel en diner in de Koninklijke Zeilvereniging. Tijdens de borrel vindt dus de uitreiking plaats van de CosmoQueen Wisselbeker en de CosmoQueen Award. Voor meer informatie kunt u hier contact opnemen.

De collectie

Damesshawls, exclusief, handgemaakt van zijde en kamelenwol.

Meer informatie

Herenshawls, stoer, handgemaakt, stuk voor stuk uniek.

Meer informatie
Women Empowerment

CosmoQueen helpt kansarme vrouwen economisch zelfstandig te worden.

PARTNERS

VRIJWILLIGERS

U kunt CosmoQueen helpen en kansarme vrouwen ondersteunen bij het opbouwen van een zelfstandig bestaan.
Hoe?

NETWERKEN

CosmoQueen is op zoek naar verschillende netwerken waar wij onze producten kunnen verkopen. Neem contact op voor meer informatie.