"Het is een eer om de CosmoQueen Award te krijgen. Veel anderen met mij, zetten zich belangeloos in voor goede doelen als CosmoQueen. De Award draag ik daarom ook aan hen op."
Paulien Huizinga - CosmoQueen Award winnaar 2015/Ambassadeur CFKK

Welkom bij CosmoQueen

CosmoQueen Regatta

De 10e COSMOQUEEN REGATTA vond plaats op maandag 30 mei. Dit zeilevenement is ons belangrijkste fondsenwervingsevent! Zoals elk jaar wordt het gehouden bij de Koninklijke Nederlandsche Zeil & Roeivereeniging in Muiden. Verschillende gesponsorde Lemsteraken strijden dan om de eer van de CosmoQueen Wisselbeker. Het draait bij onze Regatta om sportiviteit en gezelligheid, maar vooral om het bereiken van onze doelstelling om kansarme vrouwen economisch zelfstandig te laten worden.
Na afloop van de wedstrijd wordt niet alleen de Regatta Wisselbeker uitgereikt, maar ook de CosmoQueen Award. Die Award gaat elk jaar naar een vrouw die zich net als CosmoQueen inzet voor een betere samenleving. Dit jaar ging de prijs naar Caroline de Bruijn, ambassadeur van KidsRights.

De CosmoQueen Regatta 2016 was in alle opzichten een succes. Dankzij de bijdrage van de deelnemers, alle sponsoren, KNZ&RV, de booteigenaren en vrijwilligers kunnen we onze lopende projecten verder ondersteunen. Daarnaast bracht een bijzondere veiling extra budget op voor nieuw te starten projecten. 

Fotograaf Perry van Heije, PhotoMedia, heeft een fotorapportage gemaakt van de CosmoQueen Regatta 2016. Deze rapportage is binnenkort op onze Facebook-pagina te vinden.

Wilt u volgend jaar meedoen aan de CosmoQueen Regatta en zo onze doelstelling steunen?: U kunt als bedrijf of particulier een boot 'kopen' en meezeilen om de CosmoQueen Wisselbeker. Op uw 'eigen' aak kunt u dan tien relaties, collega's, familieleden of vrienden uitnodigen. De dag begint om 11 uur in Muiden. Na de skippersbriefing volgt de lunch aan boord. Daarna worden de wedstrijden gevaren en na terugkeer in de haven is het tijd voor een borrel en diner in de Koninklijke Zeilvereniging. Tijdens de borrel vindt de uitreiking plaats van de CosmoQueen Wisselbeker en de CosmoQueen Award.

Voor meer informatie kunt u hier contact opnemen.

Bent u niet bekend met de CosmoQueen Regatta, klik dan op de video van de Regatta 2013, voor een impressie.
Deze video is geproduceerd door Bastiaan Knol, Vibae Media.

 

De collectie

Damesshawls, exclusief, handgemaakt van zijde en kamelenwol.

Meer informatie

Herenshawls, stoer, handgemaakt, stuk voor stuk uniek.

Meer informatie
Women Empowerment

CosmoQueen helpt kansarme vrouwen economisch zelfstandig te worden.

PARTNERS

VRIJWILLIGERS

U kunt CosmoQueen helpen en kansarme vrouwen ondersteunen bij het opbouwen van een zelfstandig bestaan.
Hoe?

NETWERKEN

CosmoQueen is op zoek naar verschillende netwerken waar wij onze producten kunnen verkopen. Neem contact op voor meer informatie.