"De aandacht voor organisaties die zich belangenloos inzetter voor betere posities en leefomstandigheden van vrouwen en kinderen, juich ik van harte toe",
Froukje de Both - CosmoQueen Award winnaar 2014

Welkom bij CosmoQueen

CosmoQueen Regatta

U kunt zich weer inschrijven voor de CosmoQueen Regatta! Op maandag 1 juni vindt de negende Regatta plaats, ons belangrijkste fondsenwervingsevent! Zoals elk jaar wordt het evenement gehouden bij de Koninklijke Nederlandsche Zeil & Roeivereeniging in Muiden. Verschillende gesponsorde Lemsteraken strijden dan om de eer van de CosmoQueen Wisselbeker. Het draait bij onze Regatta om sportiviteit, en gezelligheid, maar vooral om het bereiken van onze doelstelling om kansarme vrouwen economisch zelfstandig te laten worden.
Na afloop van de wedstrijd wordt niet alleen de Wisselbeker uitgereikt, maar ook de CosmoQueen Award. Die Award gaat elk jaar naar een vrouw die zich net als CosmoQueen inzet voor een betere samenleving. Vorig jaar ging deze naar Froukje de Both, voor haar werk voor Free a Girl!

De 2014 Regatta was in alle opzichten een succes. Dankzij de bijdrage van de deelnemers, alle sponsoren, KNZ&RV, de booteigenaren en vrijwilligers kunnen we onze lopende projecten verder ondersteunen. Daarnaast bracht een bijzondere veiling extra budget op voor nieuw te starten projecten. 

Fotograaf Vicky Keulen, PhotograVics, heeft een fotorapportage gemaakt van de Regatta 2014: Ontvangst en boarding, Groepsfoto's teams, Wedstrijd, CosmoQueen Award, Wisselbeker-veiling-loterij, Borrel.
Hieronder een video van de Regatta 2013, geproduceerd door Bastiaan Knol, Vibae Media.

Wilt u als bedrijf of particulier een boot 'kopen' en meezeilen om de CosmoQueen Wisselbeker? U kunt dan op uw 'eigen' aak tien relaties, collega's, familieleden of vrienden uitnodigen. De dag begint om 11 uur in Muiden. Na de skippersbriefing volgt de lunch aan boord. Daarna worden de wedstrijden gevaren en na terugkeer in de haven is het tijd voor een borrel en diner in de Koninklijke Zeilvereniging. Tijdens de borrel vindt dus de uitreiking plaats van de CosmoQueen Wisselbeker en de CosmoQueen Award.

Voor meer informatie kunt u hier contact opnemen.

De collectie

Damesshawls, exclusief, handgemaakt van zijde en kamelenwol.

Meer informatie

Herenshawls, stoer, handgemaakt, stuk voor stuk uniek.

Meer informatie
Women Empowerment

CosmoQueen helpt kansarme vrouwen economisch zelfstandig te worden.

PARTNERS

VRIJWILLIGERS

U kunt CosmoQueen helpen en kansarme vrouwen ondersteunen bij het opbouwen van een zelfstandig bestaan.
Hoe?

NETWERKEN

CosmoQueen is op zoek naar verschillende netwerken waar wij onze producten kunnen verkopen. Neem contact op voor meer informatie.